Nieuws

 • Bouw of koop geen tweedehands huis

  Bouw of koop geen tweedehands huis       Het is nu begin...

  Lees meer
 • Is het architectuur?

  Is het architectuur?   Als autodidact is dat een onderwerp wat mij...

  Lees meer
Meer nieuws

Eigen Productie SIP Panelen

SIP Construct heeft Eigen Productie van SIP Panelen.

Vooruitgang, innovatie en ambitie. Dat is wat de innerlijke drang van ons bedrijf onderscheidt. Onze vloer-, wand- en dak systeem maakt het verschil.  Onze mentaliteit is dat, bijna alles mogelijk is. De uitdaging daarbij is om onszelf steeds te overtreffen met slimme oplossingen. Zo profiteert u altijd van het beste product voor uw project. Wij maken en leveren diverse soorten SIP-producten waar u op kunt bouwen. SIP Construct heeft een eigen productielijnen die staan in Drachten op het industrieterrein “De Haven”, in het hart van Noord-Nederland. Om het u gemakkelijk te maken leveren wij ook graag de bevestigingsmiddelen, lijm- en afdichtingsmiddelen. Zo krijgt u een compleet pakket op de bouw. Wel zo handig.

Kernwaarden 

Onze kernwaarden bestaan uit: betrouwbaar, betrokken, slagvaardig en slimme oplossingen.

Betrouwbaar: We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Niet alleen ons 'doen' moet betrouwbaar zijn, maar ook de producten die we maken.

Betrokken: Wij willen betrokken zijn en blijven bij u en bij de maatschappij. Dit doen wij door samenwerken, meebewegen met ontwikkelingen, rekening te houden met de toekomst en door naar elkaar om te zien.

Slagvaardig: Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Dankzij onze korte communicatielijnen zijn wij in staat snel en doelgericht te reageren en te communiceren.  

Slimme oplossingen: Het resultaat moet positief zijn. Wij zoeken dan ook in samenwerking met al onze stakeholders (medewerkers, klanten, leveranciers en aandeelhouders) de slimste oplossingen. Deze komen tot stand door onszelf elke keer opnieuw uit te dagen.

Missie

De missie van SIP Construct is: Bouwen en innoveren naar een bestendige toekomst in wooncomfort.

Visie

Inzet van de beste materialen en de juiste productiemiddelen met een zo laag mogelijke milieubelasting, voor een hoogwaardig en duurzaam product dat functioneel en esthetisch voldoet aan de wensen van de klant en stakeholders, waarbij de talenten van werknemers kunnen ontplooien voor eigen welzijn en tot nut van onderneming en maatschappij. 

Productiemijlpalen

Voortgekomen uit een sterke drang naar innoveren in de bouw is SIP Construct bouwsystemen in 2007 opgericht. Na enige jaren met EPS kern vulling te hebben gewerkt, kon naar de bouw van de polyurethaan (PUR) panelenlijn de productie in 2016 echt van start gaan. Ondertussen hebben we al heel wat meters paneel gemaakt. Wij leveren van Nederland tot voorbij Curaçao. 

     

Nieuws

 • Bouw of koop geen tweedehands huis

  Bouw of koop geen tweedehands huis       Het is nu begin...

  Lees meer
 • Is het architectuur?

  Is het architectuur?   Als autodidact is dat een onderwerp wat mij...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Wat zijn SIP panelen?

  Wat zijn SIP panelen?

  Het woord SIP is de afkorting van letters van de engelse woorden Structural Insulated Panel. En betekent in het nederlands...

  Lees meer
 • Bekijk video's

  Bekijk video's

  SIP Construct heeft een eigen Youtube kanaal. Hierop staan allemaal video's die laten zien wat de mogelijkheden zijn...

  Bekijk onze video's
 • Waar voor gebruikt

  Waar voor gebruikt

  De meeste mensen in Nederland zijn nog onbekend met de bouw-methode van SIP Panelen. Waar word het allemaal voor gebruikt?

  Bekijk de mogelijkheden